- Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το cloubooks.gr σε περίπτωση που εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα. Η επιστροφή πρέπει να γίνεται εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να συνοδεύεται με αντίγραφο της απόδειξης. Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το cloubooks.gr

- Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα βιβλία. Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 5-10 εργάσιμες μέρες

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα ΚΛΟΥ, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email από τους συνεργάτες μας για την παραλαβή της παραγγελίας από το ταμείο του καταστήματος που έχετε επιλέξει.Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας.Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Εφόσον έχετε την δυνατότητα, το προτιμότερο για να μην χρεωθείτε με πρόσθετες επιβαρύνσεις, είναι να μας επισκεφθείτε στο βιβλιοπωλείο μας (Μεγάλου αλεξάνδρου 6  για την αλλαγή ή την επιστροφή, προσκομίζοντας και την απόδειξη που υπήρχε στο δέμα που παραλάβατε.

Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε τα βιβλία με την εταιρεία ELTA Courier επιλέγοντας χρέωση παραλήπτη. Μόλις παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή κατάσταση των ειδών, θα σας αποστείλουμε αυτά με τα οποία επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε ή (εφόσον το επιθυμείτε) θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας ή (εφόσον διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό) θα καταθέσουμε την αξία.

Η παραπάνω επιστροφή επιβαρύνεται με έξοδα παραλαβής & διαχείρισης 3,6€ τα οποία θα συμφωνηθούν με την εκάστοτε από τις παραπάνω επιλογές σας.

Διαφορετικά μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε (με δική σας χρέωση) τα βιβλία που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε. Μόλις παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή κατάσταση των ειδών, θα σας αποστείλουμε αυτά με τα οποία επιθυμείτε να τα αντικαταστήσετε ή (εφόσον το επιθυμείτε) θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας ή (εφόσον διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό) θα καταθέσουμε την αξία.

Για την αποστολή των βιβλίων σας (με δική σας χρέωση) προτείνουμε τις εταιρείες ACS, ΕΛΤΑ COURIER, SPEEDEX με τις οποίες συνεργαζόμαστε. 

Σας ενημερώνουμε πως αν επιλέξετε άλλη εταιρεία ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις.

Στην περίπτωση νέας αποστολής (αλλαγής), εάν η διαφορά αξίας της επαναποστολής από την αξία της επιστροφής είναι μικρότερη των 30 ευρώ, σε αυτή την περίπτωση υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής 3,50 ευρώ. Κατ’ εξαίρεση σε αυτές τις περιπτώσεις, αν η διαφορά είναι μικρότερη από 15 ευρώ, η χρέωση εξόδων δεν είναι 4,90 ευρώ – όπως ισχύει στην κλίμακα υπολογισμού εξόδων -, αλλά παραμένει 3,50 ευρώ.

Για επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να αναφέρετε την Τράπεζα και τον αριθμό λογαριασμού στον οποίο θα γίνει η επιστροφή. Σημειώνουμε ότι επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό ακόμα και σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει στο κατάστημα. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις αγορές από την ιστοσελίδα και γενικότερα εξ αποστάσεως. Η επιστροφή χρημάτων εμφανίζεται στον λογαριασμό σας εντός τεσσάρων ημερών από την αλλαγή της παραγγελίας ή επιστροφή ή ακύρωση κλπ.

Παρακαλούμε, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά χωρίς πιθανότητα λάθους, σε περίπτωση αλλαγής ή μερικής επιστροφής μαζί με τα είδη που επιστρέφετε (α-β-γ δεν απαιτούνται εφόσον υπάρχει κάρτα αλλαγής) να υπάρχει σημείωμα σε εμφανές σημείο με

α/το ονοματεπώνυμο στο οποίο εκδόθηκε η απόδειξη

β/τον αριθμό απόδειξης που παραλάβατε

δ/ακριβή περιγραφή των βιβλίων που επιθυμείτε να αποκτήσετε σε αντικατάσταση αυτών που επιστρέφετε ή σημείωμα αν επιθυμείτε να πιστώσουμε τον λογαριασμό σας έως την επόμενη παραγγελία σας ή αν επιθυμείτε επιστροφή της αξίας με τα σχετικά απαραίτητα στοιχεία (Δικαιούχος, Τράπεζα, Αριθμός λογαριασμού, ΙΒΑΝ).

Το σημείωμα αυτό πρέπει να συνοδεύει εμφανώς το βιβλίο και να μην αποστέλλεται με mail, καθώς έτσι επιταχύνεται η διαδικασία της επιστροφής.